Camin Asigurat in Bucuresti

Căminele Facultăţii de Utilaj Tehnologic ce activează în cadrul Universității Tehnice de Construcții București, reprezintă un reper inconfundabil în Cartierul Tei din București.

Vis-a-vis de un parc în continuă dezvoltare se află campusul Universității, locul unde vei găsi căminele ce găzduiesc studenții noștri veniți din afara Bucureștiului sau a țării.

Cosmopolit prin definiție și cu o diversitate vibrantă, ansamblul de cămine este printre cele mai bune din campusurile universităților din București, oferind studenților servicii de cea mai bună calitate și un cadru adecvat pentru dezvoltarea personală.

Zona cartierului Tei oferă conexiuni rapide la transportul public ce o leagă de centrul Bucureștiului și de alte cartiere.

Complexul sportiv și ștrandul „Studențesc” este locul în care se relaxează și practică activități sportive cei ce doresc să se destindă și să se bucure de aerul curat al parcului.

Pe aceeași parte cu parcul Tei, alăturată și la două minute distanță de campus, se află Sala de Sport a Universității, unde se desfășoară în cadru organizat competiții studențești sportive din cele mai diverse. Sala de sport beneficiază de o sală de forță, vestiare complet echipate, terenuri și echipament sportiv pentru baschet, volei, handbal, tenis de masă etc.

Cartierul Tei îți oferă de asemenea o gamă completă de facilități comerciale, fie că vrei un restaurant cu un specific aparte sau baruri și terase chic. La 10 minute de mers pe jos vei găsi și Circul Globus, locul în care se desfășoară o multitudine de evenimente culturale, spectacole de divertisment și competiții sportive.

Asociația Studenților la Construcții din București (A.S.C.B.) este forul studențesc responsabil cu acțiuni de voluntariat, promovare, socializare și divertisment pentru toți studenții Universității. Tot A.S.C.B. organizează concursurile anuale de fotbal, baschet, biliard, table etc., dar și Balul Bobocilor și Serata de Crăciun.

Fiind studentul nostru vei avea cel mai rapid acces la toate aceste activități! Studiază Inginerie Mecanică la Utilaj!