Cursuri de Pregatire

Știm cât de important este ca în viață să poți porni cu „dreptul”, bucurându-te de șansa maximă pentru a avea succes în ceea ce întreprinzi.

Facultatea de Utilaj Tehnologic îți creează premisele startului perfect prin organizarea cursurilor gratuite de pregătire pentru bacalaureat la disciplina Matematică.

Cursurile sunt predate de domnul profesor Radu Panaitescu-Liess, absolvent al Facultății de Matematică și al Facultății de Inginerie Mecanică ce aparține de Universitatea Politehnică, dar și Doctor în Inginerie Mecanică al Facultății de Utilaj Tehnologic. În prezent predă în cadrul Facultății de Utilaj disciplina Mecanică pentru seria de Anul I al specializării Mecatronică și este asistent al cursului de Mașini Unelte.

Prezența domnului profesor Panaitescu-Liess asigură o calitate superioară a cursurilor de pregătire în domeniul matematicii, orele sale cuprinzând atât informațiile necesare deprinderii rigurozității matematice fără de care ingineria mecanică nu este posibilă, dar și exemple practice care îți vor arăta cum subtilitățile matematice sunt folosite în scop practic și în mod curent de către inginerii mecanici.

Urmând cursurile de pregătire vei fi perfect instruit, iar, după promovarea cu succes a examenului de bacalaureat, vei fi gata de a acumula cunoștințele de specialitate predate de corpul nostru profesoral.

Participarea la aceste cursuri îți oferă de asemenea șansa de a vizita laboratoarele noastre înainte de a te înscrie, pentru a vedea cu ochii tăi materialele, aparatele și utilajele pe care le vei folosi în cariera ta de inginer mecanic.

Nu rata ocazia de a-ți croi cea mai ușoară cale către învățământul superior, noi te vom ajuta! Studiază Inginerie Mecanică la Utilaj!